5D Diamond Painting Diamantmålning Strand 30×20

119kr

Komplett Diamond painting-set med strandmotiv i storleken 20x30cm inklusive duk, pärlor och redskap. Allt du behöver för en komplett diamantmålning med ett vackert motiv!

Diamond painting är en avkopplande och kreativ hobby som låter dig skapa en vacker och glittrande konstverk som representerar en lugn och avslappnande strandmiljö. Det är ett perfekt sätt att ta med sig lite av sommarens värme och skapa en avslappnande atmosfär hemma.

Denna diamanttavla med strand-motiv innehåller en förtryckt duk med ett motiv av en strand, med solnedgång, vatten, sand och palmträd. Diamanterna, som är små glasstenar i olika färger och former, appliceras på duken med hjälp av en pincett eller en applikatorpenna. När alla stenar har placerats på plats, bildar de ett vackert och glittrande konstverk som kan hängas upp eller användas som en dekoration i hemmet.

Att skapa en diamond painting med strand-motiv är en avkopplande och kreativ hobby som kan utföras av personer i alla åldrar. Det är en perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj och kan vara en rolig och avkopplande aktivitet under sommaren eller på semestern.

Denna diamantmålning med strandmotiv kan också fungera som en perfekt present till en vän eller familjemedlem som älskar att dekorera sitt hem med personliga och unika konstverk. Det kan också fungera som en perfekt present till någon som behöver lite extra avkoppling och tid för sig själv.

Storlek: 20x30cm

Komplett Diamond painting-set
Skapa vackra och glittrande konstverk
Perfekt present för avkoppling och kreativitet

I lager

5d Diamond Painting Diamantmålning Zen Mandalas 25x25
5D Diamond Painting Diamantmålning Strand 30×20

119kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA