Förstärkt Tyngdlyftarbälte med Stöd Träningsbälte L

179kr

Lägsta pris 30 dagar 219kr.

Detta robusta tyngdlyftningsbälte är speciellt designat för att ge överlägset stöd och stabilitet under träningspassen. Bältet är tillverkat för att tåla tuffa förhållanden och är idealiskt för att förebygga skador som ofta uppstår under kraftfulla lyftövningar. Med sin ergonomiska design anpassar sig bältet perfekt efter kroppens konturer, vilket bidrar till maximalt stöd och snabbare styrkeutveckling.

IDEALISKT FÖR STYRKETRÄNING: Detta tyngdlyftningsbälte är särskilt framtaget för att erbjuda maximalt stöd för buk- och ryggmusklerna, samtidigt som det bibehåller full rörelsefrihet. Med komfortabelt och stöttande EVA-material hjälper det dig att säkert möta fysiska utmaningar och höja dina träningsresultat.

EN MÅSTE-HA FÖR LYFTENTUSIASTER: Med ett brett elastiskt stödband som enkelt justeras runt midjan, säkerställer bältet att både rygg och mage hålls i optimal position under lyft. Tillverkat från högkvalitativa, slitstarka material och med en slät finish, erbjuder detta bälte både komfort och hållbarhet under träningen.

STÖD FÖR RYGGEN: Det ortopediska tyngdlyftningsbältet är speciellt framtaget för att erbjuda kritiskt stöd för ryggraden under träning och tävling. Dess unika design och robusta konstruktion säkerställer att bältet sitter perfekt runt midjan och ger exceptionellt stöd för dynamiska rörelser.

Färg: Svart
Storlek: S/M/L

I lager

Förstärkt Tyngdlyftarbälte med Stöd Träningsbälte L

179kr

Lägsta pris 30 dagar 219kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA