Uppladdningsbar EMS Magtränare Biceps Rumpa Muskelstimulator

499kr

Vår elektriska muskelstimulator är perfekt för hemmaträning eller när du är på språng, och den ger snabba och märkbara resultat. Tränaren är lätt att använda och har flera olika program som hjälper dig att maximera din träning. Du kan välja mellan 10 olika lägen och justera intensiteten på 20 olika nivåer.

Med hjälp av EMS-tekniken aktiveras dina muskler på ett djupare sätt än vid traditionell träning, vilket ger snabbare och imponerande resultat. Tränaren är dessutom smidig och portabel, så du kan använda den var som helst och när som helst.

Den är användarvänlig med separata enheter som har tydliga knappar för att styra intensiteten och välja träningsprogram. Dessutom har enheterna uppladdningsbara batterier, vilket gör att du alltid kan ha dem redo att användas.

Vårt 3-pack EMS-tränare innehåller 1x magtränare och 2x universaltränare. Det medföljer även 10 tvättbara och återanvändbara gel-pads för optimal användning. Tränaren laddas enkelt upp via USB, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet.

Om du vill ha en starkare och mer väldefinierad kropp är vår 3-pack EMS-tränare det perfekta träningsverktyget för dig. Den kommer att hjälpa dig att snabbt och enkelt nå dina träningsmål, så att du kan känna dig starkare och mer självsäker än någonsin tidigare.

Färg: Blå

Perfekt för hemmaträning eller när du är på språng
Aktiverar musklerna på ett djupare sätt än traditionell träning
Användarvänlig med tydliga knappar och uppladdningsbara batterier

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA