3-Pack EMS-Tränare – Mage Armar Axlar Ben Elektrisk Muskelstimulator Magrutor

429kr

Lägsta pris 30 dagar 429kr.

Få en starkare och mer definierad kropp med vårt 3-pack EMS-tränare som tränar mage, armar, axlar, ben och hjälper dig att uppnå magrutor på ett enkelt och effektivt sätt.

Denna elektriska muskelstimulator är perfekt för dig som vill träna hemma eller på språng och få snabba och märkbara resultat. Tränaren är lätt att använda och levereras med flera olika program för att maximera din träning. Välj mellan 10 olika lägen och 20 intensitetsnivåer!

EMS-tekniken hjälper till att aktivera dina muskler på ett djupare plan än traditionell träning, vilket ger dig snabbare och mer imponerande resultat. Dessutom kan du använda den var du vill, när du vill, eftersom den är smidig och portabel.

Tränaren är enkel att använda med separata enheter med tydliga knappar som låter dig styra intensiteten och välja ditt önskade träningsprogram. Dessutom har enheterna uppladdningsbara batterier så att du alltid kan ha den redo att användas.

Vill du ha en starkare och mer väldefinierad kropp, är det här det perfekta träningsverktyget för dig! Vårt 3-pack EMS-tränare kommer att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål snabbt och enkelt, så du kan känna dig starkare och mer självsäker än någonsin tidigare.

3st Tränare: 1x Magtränare och 2x Universaltränare
10 lägen, 20 intensitetsnivåer
10st tvättbara, återanvändningsbara gel-pads
Uppladdningsbar via USB

Effektiv träning för en starkare och mer definierad kropp
Snabba och märkbara resultat hemma eller på språng
Aktiverar musklerna djupare än traditionell träning

I lager

3-pack Ems-tränare - Mage Armar Axlar Ben Elektrisk Muskelstimulator Magrutor
3-Pack EMS-Tränare – Mage Armar Axlar Ben Elektrisk Muskelstimulator Magrutor

429kr

Lägsta pris 30 dagar 429kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA