Uppblåsbar Resekudde med Pump för Flyg Resa

119kr

Lägsta pris 30 dagar 149kr.

Njut av obegränsad komfort på dina resor med vår Uppblåsbara Resekudde med Pump. Denna kudde är speciellt designad för att erbjuda enastående stöd och komfort, vilket förvandlar dina resor till en behaglig upplevelse, var du än befinner dig.

  1. Bekväm Design: Den ergonomiska designen ger stöd för hals och huvud, vilket hjälper till att lindra trötthet och förhindra nacksmärta under resor.

  2. Inbyggd Pump: Den praktiska inbyggda pumpen gör att du snabbt kan blåsa upp kudden till önskad fasthet. Inga fler problem med att blåsa upp kudden manuellt.

  3. Kompakt och Bärbar: När kudden inte används, kan du enkelt tömma den på luft och fälla ihop den till en kompakt storlek för enkel transport och förvaring.

  4. Mjukt och Slitstarkt Material: Tillverkad av mjukt och slitstarkt material för långvarig komfort och hållbarhet. Ytan är skonsam mot huden, vilket gör att du kan slappna av och sova gott under hela resan.

  5. Mångsidig Användning: Perfekt för alla typer av resor, inklusive flyg, tåg, buss eller bilresor. Även idealisk för användning hemma eller på kontoret för en snabb tupplur.

Ta komforten med dig överallt med vår Uppblåsbara Resekudde. Den perfekta följeslagaren för varje resenär, denna kudde kommer att göra dina resor mer avkopplande och njutbara.

Färg: Svart

Storlek: ca 40x28x11cm

Vikt: ca 100g

Inbyggd pump för enkel uppblåsning
Kompakt och bärbar design
Ergonomiskt stöd för komfort

I lager

Uppblåsbar Resekudde Med Pump För Flyg Resa
Uppblåsbar Resekudde med Pump för Flyg Resa

119kr

Lägsta pris 30 dagar 149kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA