Exfolierande Body Scrubber Duschborste i Silikon

139kr

Få en silkeslen och strålande hud med vår exfolierande body scrubber duschborste i silikon! Denna fantastiska produkt är perfekt för att rengöra och exfoliera din hud på ett skonsamt sätt.

Vår duschborste är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är mjukt och skönt mot huden. Den är utformad med små, flexibla borsthår som effektivt tar bort smuts, orenheter och döda hudceller. Resultatet? En fräsch och strålande hud som känns lenare än någonsin!

Dessutom är vår exfolierande duschborste mycket enkel att använda. Bara applicera din favoritduschgelé eller tvål på borsten och massera in i huden med cirkulära rörelser. Du kan även använda den torr för att stimulera blodcirkulationen och öka hudens naturliga lyster.

Denna duschborste är även lätt att rengöra. Skölj av den under rinnande vatten efter varje användning och låt den lufttorka. Den är även helt vattentät så att du kan använda den i duschen eller badkaret utan problem. Silikonet motverkar bakterier tack vare sin avvisande egenskaper.

Ge din hud den omvårdnad den förtjänar med vår exfolierande Body Scrubber Duschborste i Silikon. Beställ din egen idag och upplev skillnaden själv!

Färg: Svart
Mått: ca 12,5×12,5x3cm

Silkeslen hud
Effektiv exfoliering
Enkel att använda

I lager

Exfolierande Body Scrubber Duschborste I Silikon
Exfolierande Body Scrubber Duschborste i Silikon

139kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA