12-Pack Ringjusterare – Minska Storleken på Ringar

79kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Detta 12-pack ringjusterare är det perfekta verktyget för alla som vill justera storleken på sina ringar på ett enkelt och bekvämt sätt. De är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial, vilket gör dem mjuka, bekväma och lätta att använda. De är också hypoallergena och säkra att använda för personer med känslig hud.

Dessa ringjusterare är enkla att installera och tar bara några sekunder att sätta på plats. De är också lätta att ta bort om du vill ändra storleken på din ring senare. Varje pack innehåller 12 ringjusterare i olika storlekar, så du kan hitta den perfekta passformen för alla dina ringar.

Dessa ringjusterare är inte bara praktiska utan också diskreta och osynliga när de används. De kommer inte att ändra utseendet på din ring eller göra den mindre elegant, vilket gör dem till ett bra val för personer som vill bibehålla sin rings elegans och skönhet.

Dessa ringjusterare är en ekonomisk lösning för personer som vill anpassa storleken på sina ringar utan att behöva gå till en juvelerare eller köpa en helt ny ring. Med dessa ringjusterare kan du snabbt och enkelt justera storleken på dina ringar för att passa din stil och smak.

Levereras i 12-pack.

Storlekar:
3x 2mm
3x 3mm
2x 4mm
2x 6mm
1x 8mm
1x 10mm

Färg: Transparent

Enkla och bekväma ringjusterare
Diskreta och osynliga
Ekonomisk lösning för att anpassa ringstorlek.

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA