Chakra Armband med Stenpärlor

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Upplev harmoni och balans med vårt charmiga chakra armband med stenpärlor! Denna trendiga accessoar är inte bara en fröjd för ögat, utan även designad för att hjälpa dig att hitta din inre zen. Varje färgstark pärla är noga utvald för att representera de sju chakrana och skapa en symfoni av energiflöde genom din kropp.

Vårt Chakra Armband är handgjort med stenpärlor, vilket gör varje exemplar unikt. Det är den perfekta gåvan för den mode- och medvetenhetssökande individen eller som en speciell behandling för dig själv. Armbandet är flexibelt och passar de flesta handledsstorlekar, tack vare dess hållbara elastiska band.

Bär det under din yoga-session, meditation eller helt enkelt som ett dagligt påstående om ditt åtagande till personlig växt. Vare sig du är ute efter helande egenskaper eller vill lägga till en pop av färg till din outfit, så kommer vårt chakra armband med stenpärlor att bli en oumbärlig del av din garderob.

Så varför vänta? Lägg till lite mindfull elegans i ditt liv idag med vårt Chakra Armband och känn hur du strålar ut positivitet och stil!

Upplev harmoni och balans med vårt charmiga chakra armband
Varje exemplar är unikt och handgjort med stenpärlor
Flexibelt och passande för de flesta handledsstorlekar
Öka din medvetenhet medan du bär det
Helande egenskaper och färg till din outfit
Mindfull elegans för dig själv eller som gåva
Stråla positivitet och stil med detta armband.

I lager

Chakra Armband med Stenpärlor

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA