Key Organizer Nyckelhållare Nyckelring Svart

79kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Denna nyckelring är en innovativ och praktisk lösning för att organisera dina nycklar på ett smidigt och enkelt sätt. Istället för en vanlig nyckelknippa, använder denna nyckelorganisatör en speciell mekanism som håller dina nycklar på plats och ordnade.

Nyckelhållaren består av en hållare tillverkad av högkvalitativt material som kan hålla mellan ca 2-12 nycklar beroende på tjocklek och typ på nycklarna. Nycklarna fästs på hållaren genom att placeras med membran emellan, vilket skapar en ordnad och platt formation av nycklarna.

En annan fördel med denna nyckelorganiserare är att den eliminerar det irriterande klirrandet som ofta uppstår när man bär en traditionell nyckelknippa. Istället för att rassla, håller denna nyckelring dina nycklar i en tyst och bekväm formation, vilket gör den till en populär accessoar bland personer som arbetar i öppna kontorsmiljöer, eller personer som stör sig på klirrande ljud.

Med sin praktiska storlek är denna nyckelring också lätt att bära med dig. Du kan enkelt fästa den på din väska eller nyckelknippa, eller helt enkelt bära den i fickan eller i handen. Den är perfekt för personer som vill ha en enkel och smidig lösning för att organisera sina nycklar!

Färg: Svart

Storlek: ca 8,8×1,7×1,8cm

Vikt: ca 20g

Innovativ och praktisk nyckelorganisatör
Håller nycklarna ordnade och eliminerar klirrande ljud
Lätt att bära med sig och perfekt för enkel nyckelorganisation

I lager

Key Organizer Nyckelhållare Nyckelring Svart
Key Organizer Nyckelhållare Nyckelring Svart

79kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA