Militärkeps Army Keps Kamouflage Platt Armekeps Pixel

109kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Visa upp din stil med vår Militärkeps i Kamouflage. Denna platta Army keps är perfekt för alla utomhusaktiviteter, vare sig du är på jakt, fiskar, vandrar eller bara njuter av naturen.

Denna snygga militärkeps kommer i en populär modell med en kort skärm för en modern och stilfull look. Kepsen är designad med en låg överdel och en förböjd skärm som ger en snygg profil och skydd mot solen. För att garantera en perfekt passform är storleken justerbar med ett praktiskt spänne. Dessutom har kepsen ett infällt svettband för högsta komfort, vilket gör den till det perfekta valet för alla dina utomhusaktiviteter.

Kepsen är tillverkad med kvalitetsmaterial för att säkerställa hållbarhet och komfort. Den kamouflagefärgade designen ger ett autentiskt militärt utseende som passar perfekt för alla äventyrare.

Med justerbar storlek passar denna militärkeps de flesta huvuden och ger en säker passform hela dagen. Det är en perfekt accessoar för att komplettera din utomhusutrustning och skydda dig mot solen samtidigt som du behåller din stil.

Färg: Kamouflage
Storlek: Vuxen One-size (justerbar)

Storlek: 58cm, skärm ca 6.5cm, höjd ca 8-9cm

Visa upp din stil med vår Militärkeps i Kamouflage
Perfekt för utomhusaktiviteter
Justerbar storlek för perfekt passform.

I lager

Militärkeps Army Keps Kamouflage Platt Armekeps Pixel
Militärkeps Army Keps Kamouflage Platt Armekeps Pixel

109kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA