Oversize Hoodie Blanket – Stor Luvtröja Filt Snuggie Mörkgrå

299kr

Lägsta pris 30 dagar 299kr.

Denna fantastiska luvtröja är det perfekta plagget som kombinerar komforten hos en filt med det praktiska med en hoodie. Oavsett om du vill mysa hemma eller vara utomhus, kommer denna generöst stora luvtröja att bli din favorit. Den lurviga vita insidan kommer garanterad att hålla dig mysig hela hösten och vintern!

Med sin rymliga huva och praktiska ficka framtill är denna hoodie-blanket enkel att använda och ger dig extra bekvämlighet. Den är tillverkad av högkvalitativt material som känns otroligt mjukt och skönt mot huden.

Den tidlösa grå färgen passar perfekt till alla tillfällen. Oavsett om du vill krypa upp framför TV:n, förlora dig i en bok eller bara koppla av, kommer denna mysiga oversize luvtröja att hålla dig varm och bekväm.

Tröjan är unisex och kommer i one-size med följande mått: längd 85 cm, byst 72 cm, ärm 54 cm och huva 35 cm. Den är tillverkad av 100% polyester av hög kvalitet och väger 850 gram.

Denna luvtröja är inte bara perfekt för dig själv, den är också en fantastisk gåva att ge bort till någon du tycker om. Så varför inte unna dig själv eller någon annan detta underbara plagg som kombinerar stil, komfort och praktiskt användande?

Färg: Grå

Vikt: 850g

Material: 100% Polyester

Unisex

Storlek: One-size

Längd: 85cm

Byst: 72cm

Ärm: 54cm

Luva: 35cm

Modellen är 172cm lång och väger 62kg.

Perfekt kombination av komfort och praktiskt användande
Högkvalitativt material för otrolig mjukhet
Passar perfekt till alla tillfällen

I lager

Hoodie Blanket - Oversize Luvtröja Filt Snuggie Mörkgrå
Oversize Hoodie Blanket – Stor Luvtröja Filt Snuggie Mörkgrå

299kr

Lägsta pris 30 dagar 299kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA