Mygglampa UV Myggdödare Myggfångare Insektsfångare

199kr

Njut av insektsfria sommarkvällar med detta kemikaliefria myggdödar-alternativ! Denna mygglampa är den perfekta lösningen för att hålla ditt hem och trädgård fritt från irriterande insekter. Med sitt effektiva UV-ljus attraherar den mygg, flugor och andra insekter in i enheten, där dom sedan får en shock.

Myggfångaren passar både för inom- och utomhusbruk och kan placeras på en terrass, altan eller i trädgården för att skapa en myggfri zon. Mygglampan är säker och enkel att använda, och har ett skyddande yttre så att du slipper få en stöt själv! Säg adjö till mygg och välkommen till en sommar utan irriterande insekter med denna effektiva myggdödare.

Effektiv: Mygglampan använder UV-ljus för att effektivt locka mygg och andra flygande insekter. Insekterna dras in i fällan där de sedan får en el-stöt.

Kemikaliefri & säker: Mygglampan erbjuder en giftfri lösning för att kontrollera irriterande insekter, vilket gör den säker att använda runt barn och husdjur.

Tyst drift: Denna myggfångare är nästan ljudlös när den är i drift, vilket gör den idealisk för användning i sovrum, vardagsrum, kök, terrasser och mer.

Bekväm: Myggdödare specifikt utformad för att effektivt locka och fånga mygg och andra flygande insekter, vilket gör din omgivning mer bekväm och njutbar.

Energieffektiv: Driven av lågenergi-UV-ljus, denna mygglampa är kostnadseffektiv att driva och har en lång livslängd.

Mångsidig användning: Perfekt för inomhus och utomhus, camping, uteplats, bakgård, eller någon plats där mygg och andra flygande insekter är ett problem.

Med vår mygglampa kan du njuta av dina utomhusaktiviteter eller sova lugnt utan att bli störd av irriterande insekter. Det är en säker, tyst och effektiv lösning för att skapa en mer behaglig miljö för dig och din familj.

Mått: ca 62x195x80mm
Spänning: 5V-1A
Färg: Svart
Material: ABS
Drivs via USB (väggladdare medföljer ej)

Effektiv insektskontroll
Kemikaliefri & säker
Tyst drift

I lager

Mygglampa UV Myggdödare Myggfångare Insektsfångare

199kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA