2-Pack Flasklampa med Solcell – Ljusslinga för Flaskor LED

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Slipp byta batterier – Dessa flasklampor alstrar solens energi för att lysa upp mörkret!

Skapa en förtrollande atmosfär med vår flasklampa med solcell. Denna unika ljusslinga förvandlar dina tomma flaskor till en vackra ljuskällor, perfekta för att skapa en mysig, inbjudande atmosfär i ditt hem, trädgård, på balkongen eller vid speciella evenemang.

Dekorera exempelvis tomma flaskor med denna vackra batteridrivna LED ljusslinga för att skapa en mysig stämning med lysande flaskor i mörkret.

Den 1 meter långa Ljusslingan har 10 LED-ljuskällor som tillsammans avger ett härligt varmt ljussken. Skapa vackra dekorationer av tomma flaskor/vinflaskor, burkar och liknande. Kan även användas till dekorationer så som dukningar, blomsterarrangemang, i fönster osv.

Solcellsdriven: Dessa ljusslingor är utrustade med en solcellsmodul som laddar under dagen och lyser upp automatiskt när solen går ned. Ingen el eller batterier behövs.

LED-teknik: Med energieffektiva LED-lampor, ger dessa flasklampor ett mjukt, varmvitt ljus som är perfekt för att skapa en inbjudande atmosfär.

Enkel Installation: Bara sätt in ljusslingan i din tomma flaska, fäst solcellskorken på toppen, och du är klar. Ingen borrning eller klister krävs.

Mångsidig Användning: Perfekt för trädgårdsfester, bröllop, barbecues, camping, balkonger eller bara för att ge en mysig touch till ditt vardagsrum eller sovrum.

Miljövänlig: Hjälper till att återanvända gamla flaskor samtidigt som den använder förnybar solenergi för att ge ljus.

Batteriboxen har formen av en kork för att passa i glasflaskor. Perfekt för alla tillfällen, dessa flasklampor kommer att bli en favoritdel av din belysning och dekor.

Levereras i 2-pack

Färg: Varm Vit

Slipp byta batterier
Alstrar solens energi
Skapa en förtrollande atmosfär

I lager

2-pack Led Flasklampa Med Solcell - Ljusslinga För Flaskor
2-Pack Flasklampa med Solcell – Ljusslinga för Flaskor LED

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA