6-Pack 1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Lila

119kr

Lägsta pris 30 dagar 119kr.

Skapa en magisk och förtrollande stämning i ditt hem eller trädgård med vår 1 meter långa Mini LED-ljusslinga i lila. Denna batteridrivna slinga består av små, energieffektiva LED-lampor som ger en subtil och elegant glans.

Slingan är lätt att använda och installera – bara sätt i batterierna och placera den på den önskade ytan! Den levereras komplett med en praktisk på/av-knapp, så du kan slå på den när som helst för att skapa den perfekta stämningen.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

Med en lång livslängd på LED-lamporna kan du njuta av denna ljusslinga under en lång tid utan att behöva byta batterierna. Dessutom gör den batteridrivna funktionen att du kan placera slingan var som helst utan att behöva oroa dig för eluttag eller sladdar.

Denna Mini LED-ljusslinga i lila är perfekt för att skapa en magisk och förtrollande atmosfär under fester och högtider, eller bara för att ge ditt hem en extra touch av glamour och elegans. Så om du vill skapa en stämningsfull och romantisk atmosfär eller bara vill lägga till lite extra mystik till din inredning, är den här slingan det perfekta valet!

Färg: Lila

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Varje slinga drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Levereras i 6-pack.

Magisk och förtrollande stämning
Lätt att använda och installera
Perfekt för fester och högtider

I lager

6-pack 1m Mini Led Ljusslinga Batteridriven Lila
6-Pack 1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Lila

119kr

Lägsta pris 30 dagar 119kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA