Mini USB LED Discolampa för Bil Nattlampa

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Upptäck den ultimata lösningen för att förvandla vilket utrymme som helst till en pulserande discokula – vår fantastiska mini USB discolampa! Med denna produkt kan du skapa en häftig discokänsla i ditt eget hem, kontor eller var som helst där du vill ha lite extra festlig stämning.

Vår mini USB discolampa är enkel att använda. Den drivs av en USB-port, så du kan ansluta den till din bil, dator, bärbara dator, powerbank eller annan USB-kompatibel enhet. LED-lampan projicerar flera olika färger i olika lägen på väggar och tak, vilket skapar en häftig discokänsla.

Med en knapp på baksidan kan du välja mellan olika ljusmönster och justera hastigheten på blinkande ljus för att anpassa stämningen efter ditt humör. Välj mellan skiftande fäger, pulserande eller blinkande (som en polis!). Discolampan kan även styras genom ljud och musik.

Om du letar efter ett enkelt och effektivt sätt att höja stämningen i vilket utrymme som helst, så är vår mini USB discolampa det perfekta valet. Köp den idag och ge dina fester och hemmakvällar en helt ny dimension av festlig stämning!

Drivs av valfri USB-port (USB typ A).

9 olika lägen och 4 färger.

Skapa discokänsla var som helst
Enkel att använda med USB-anslutning
Justerbara ljusmönster och hastighet

I lager

Mini Usb Led Discolampa För Bil Nattlampa
Mini USB LED Discolampa för Bil Nattlampa

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA