1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Rosa

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Söker du efter en romantisk och söt ljusslinga att dekorera ditt rum med? Då är denna ljusslinga det perfekta valet för att skapa en mjuk och stämningsfull atmosfär!

Med sina små rosa LED-lampor ger denna ljusslinga ett mjukt och behagligt ljus som kan användas för att dekorera dina hyllor, sänggavel, eller fönster. Det lilla och smidiga formatet gör den också idealisk för användning i mindre utrymmen eller för att skapa fina detaljer på ett större event.

Eftersom den är batteridriven kan den placeras var som helst i ditt hem, utan behov av en sladd eller tillgång till ett eluttag. Ljusslingan är lätt att använda med en enkel knapptryckning för att tända och släcka den.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

Så om du vill skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem eller på ett evenemang, är denna ljusslinga det perfekta valet. Beställ din ljusslinga idag och upplev hur den kan förvandla ditt rum eller tillfälle till något speciellt och minnesvärt!

Färg: Rosa

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Romantisk och söt ljusslinga
Mjukt och behagligt rosa ljus
Batteridriven och lätt att använda

I lager

1m Mini Led Ljusslinga Batteridriven Rosa
1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Rosa

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA