1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Grön

59kr

Denna gröna ljusslinga ger dig den ultimata lösningen för att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem eller utomhusmiljö. De gröna LED-lamporna ger ett behagligt och mjukt ljus som skapar en varm och inbjudande känsla. Med en längd på 1 meter kan du enkelt forma slingan runt föremål eller hänga den längs väggar, dörrar eller fönster. Slingan drivs av batteri vilket ger dig friheten att använda den var som helst utan att behöva vara beroende av eluttag. Den är enkel att installera och använda med den inbyggda on/off-knappen på batteriboxen. Ge ditt hem eller utomhusområde en mjuk och varm känsla med denna vackra gröna ljusslinga.

Den 1 meter långa Mini LED-ljusslingan är en fantastisk produkt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem eller trädgård. Den batteridrivna slingan består av små gröna LED-lampor som lyser upp på ett subtilt och elegant sätt.

Eftersom den är batteridriven kan den placeras var som helst i ditt hem, utan behov av en sladd eller tillgång till ett eluttag. Ljusslingan är lätt att använda med en enkel knapptryckning för att tända och släcka den.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

LED-lamporna är extremt energieffektiva och har en lång livslängd, så du behöver inte oroa dig för att byta ut dem ofta. Batteridriften gör att du kan placera slingan var som helst utan att behöva tänka på eluttag eller sladdar.

Slingan är lätt att använda och installera. Den levereras komplett med en praktisk på/av-knapp och kräver inget verktyg för att montera den. Du kan enkelt forma slingan efter dina behov och fästa den på olika ytor som väggar, trädgrenar eller möbler.

Färg: Grön

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Avkopplande atmosfär
Batteridriven frihet
Enkel installation och användning

I lager

1m Mini Led Ljusslinga Batteridriven Grön
1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Grön

59kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA