1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Blå

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Denna ljusslinga är den perfekta dekorationen för att skapa en lugn och avslappnad stämning i ditt rum eller på din uteplats.

De blå LED-lamporna ger ett vackert och behagligt ljus som sprider sig över hela rummet. Med en längd på 1 meter kan du enkelt forma slingan runt föremål eller hänga den längs väggar, dörrar eller fönster. Batteridriften gör slingan enkel att använda utan att behöva anslutas till ett eluttag, vilket ger större flexibilitet i var du kan placera den. Den är också lätt att använda och installera med den inbyggda on/off-knappen på batteriboxen. Ge ditt rum eller uteplats ett unikt utseende med denna vackra blå ljusslinga.

Eftersom den är batteridriven kan den placeras var som helst i ditt hem, utan behov av en sladd eller tillgång till ett eluttag. Ljusslingan är lätt att använda med en enkel knapptryckning för att tända och släcka den.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

Färg: Blå

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Perfekt dekoration för lugn och avslappnad stämning
Batteridriven och flexibel placering
Perfekt för olika tillfällen

I lager

1m Mini Led Ljusslinga Batteridriven Blå
1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Blå

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA