10-Pack 1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Flerfärgad

169kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Söker du efter en mångsidig och färgglad ljusslinga att ge liv till ditt rum eller fest? Denna ljusslinga är det perfekta valet för att skapa en festlig och rolig atmosfär!

Med sina små LED-lampor i olika färger ger denna ljusslinga en lekfull och livlig touch till ditt rum eller fest. De små ljusen ger också ett mjukt och behagligt ljus som kan användas för att dekorera dina hyllor, sänggavel eller fönster.

Eftersom den är batteridriven kan den placeras var som helst i ditt hem eller vid ett event, utan behov av en sladd eller tillgång till ett eluttag. Ljusslingan är lätt att använda med en enkel knapptryckning för att tända och släcka den.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

Så om du vill skapa en festlig och färgglad atmosfär i ditt hem eller på ett evenemang, är denna ljusslinga det perfekta valet. Beställ din ljusslinga idag och upplev hur den kan förvandla ditt rum eller tillfälle till något speciellt och minnesvärt!

Färg: Flerfärgad

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Varje slinga drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Levereras i 10-pack.

Mångsidig och färgglad ljusslinga
Batteridriven och enkel att använda
Perfekt för dekoration vid olika tillfällen

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA