Trädbelysning Solcell – Hängande Ljusslinga för Träd Meteor

299kr

Lägsta pris 30 dagar 349kr.

Få en fantastisk atmosfär i din trädgård med vår Meteorregns ljusslinga. Med 10 LED-strips som liknar små meteorer som faller från himlen, skapar denna slinga en magisk och fascinerande effekt där ljuset löper ned längs varje strip. Perfekt för att skapa en romantisk stämning eller för att lysa upp din fest eller trädgård. Denna ljusslinga ger ett unikt och vackert ljusmönster som kommer att imponera på alla som ser det.

Denna underbart vackra trädbelysning återfinns i många parker och är perfekt att använda i stora, välvuxna träd! Kan exempelvis även hängas på parasoll och fasader.

Denna solcellsslinga är perfekt stämningsfull belysning till träd i trädgården. Med en enkel installation och utan behov av eluttag är denna solenergibaserade ljusslinga både praktisk och miljövänlig. Med sin smarta solpanel laddar den sitt inbyggda batteri under dagen för att sedan automatiskt tändas när det blir mörkt. Du behöver inte oroa dig för att den ska överladdas, vilket gör den både hållbar och energieffektiv. Med en enkel knapptryckning kan du även stänga av slingan om så önskas.

Denna ljusslinga med solpanel fungerar lika bra på sommaren som på vintern. Med rekommendationer för optimal placering av solpanelen kan du njuta av ljuset året runt. Under de ljusare månaderna lyser den hela natten medan den under de mörkare månaderna kanske inte hela batteriet hinner laddas beroende på hur mycket sol som varit under dagen.

Obs. Om du endast avser använda ljusslingan på vintern så rekommenderar vi en full laddning från USB innan den börjar användas.

Vattentät: IP65
8st hängande stavar, 30cm styck. Totalt 192 LEDs.
Färg: Varm vit

Skapar magisk atmosfär i trädgården
Perfekt för stora träd, parasoll och fasader
Enkel installation och miljövänlig solcellsteknologi
Fungerar året runt med rekommendationer för optimal placering
USB-laddning rekommenderas för vinterbruk
Vattentät med 192 varmvita LEDs

I lager

Trädbelysning Solcell – Hängande Ljusslinga för Träd Meteor

299kr

Lägsta pris 30 dagar 349kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA