Galaxy Projektor Nebula Effekt – Stjärnprojektor med Fjärrkontroll

359kr

Lägsta pris 30 dagar 359kr.

Fångas av den magiska skönheten hos rymden med denna galaxy projektor – en stjärnprojektor som tar dig ut på en resa genom galaxen utan att behöva lämna ditt vardagsrum! Denna nattlampa kommer att förtrolla dig med sina fantastiska effekter av stjärnnebulosor.

Res genom gnistrande stjärnor med vår galaxprojektor nattlampa! Den projicerar färgglatt stjärnljus på väggar och tak och fyller ditt rum med blinkande gröna stjärnor. Skapa en fridfull, avkopplande, mystisk och romantisk atmosfär som tar dig med på en resa genom rymden. Med denna fantastiska projektor kan du skapa en imponerande nebulaeffekt som ger en känsla av att vara omgiven av glittrande stjärnor och färgsprakande nebulor. Det är som att ha din alldeles egna lilla rymdgård i ditt eget hem!

Inte bara det, vår stjärnprojektor är den perfekta gåvan till alla! Den är en idealisk present till barnens födelsedagar. Ta med hem ett planetarium och lek tillsammans i en rymdodyssé. Utforska de mystiska hemligheterna i det stjärnklara universumet och låt barnens nyfikenhet, fantasi och kreativitet väckas till liv.

Projektorns huvud kan roteras 360 grader, så du kan ändra riktning på ljusen precis som du vill. Med fjärrkontrollen kan du också justera färgen på nebulosan, ljusstyrkan på nebulosan, hastigheten på nebulosan, stjärnornas ljusläge, ljusstyrkan på stjärnorna, hastigheten hos stjärnorna och slå av/på stjärnorna.

Häng med på en resa genom rymden och skapa en magisk atmosfär i ditt rum med vår astronaut stjärnprojektor!

Denna lampa drivs med USB-kabel (ingår) och fungerar med exempelvis väggladdare (ingår ej) eller powerbank (ingår ej).

Storlek: ca 85x85x125mm

Vad ingår?
1x Stjärnprojektor
1x USB-kabel
1x Bruksanvisning
1x Fjärrkontroll

Fånga rymdens skönhet
Skapa en magisk atmosfär
Perfekt present till barn

I lager

Galaxy Projektor Nebula Effekt - Stjärnprojektor Med Fjärrkontroll
Galaxy Projektor Nebula Effekt – Stjärnprojektor med Fjärrkontroll

359kr

Lägsta pris 30 dagar 359kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA