Ear Clip TWS Öronklämmor Bluetooth 5.3 Träningshörlurar Vit

189kr

Lägsta pris 30 dagar 189kr.

Upplev en ny trådlös ljudupplevelse med våra trådlösa earclips tws hörlurar. Dessa Bluetooth-hörlurar är perfekta för sport och träning, med en vattentät design och öronkrokar för en säker och bekväm passform.

Med de senaste Bluetooth-profilerna kan du ansluta hörlurarna till en mängd olika enheter och njuta av en stabil och smidig anslutning. Du kan enkelt styra dina musikspår, besvara samtal och aktivera röstassistenten med de inbyggda knapparna på hörlurarna.

Hörlurarna levereras med ett praktiskt laddningsfodral som inte bara skyddar och förvarar hörlurarna, utan också ger extra batteritid när du är på språng. Du kan enkelt ladda hörlurarna genom att ansluta laddningskabeln till det medföljande USB typ C-datakabeln.

Utforska trådlös frihet och överlägsen ljudkvalitet med våra trådlösa öronklämme-hörlurar. Med deras vattentäta design, bekväma passform och långvariga batteritid är de perfekta följeslagarna för din aktiva livsstil. Beställ dina egna trådlösa hörlurar idag och ta din musikupplevelse till nya höjder.

Färg: Vit

Batteri: 30mAh
Laddfodral: 300mAh
Speltid: 3 timmar (med laddfodral 15 timmar)
Bluetooth 5.3 + EDR

Trådlös ljudupplevelse
Perfekt för sport och träning
Praktiskt laddningsfodral med extra batteritid

I lager

Ear Clip Tws Öronklämmor Bluetooth 5.3 Träningshörlurar Vit
Ear Clip TWS Öronklämmor Bluetooth 5.3 Träningshörlurar Vit

189kr

Lägsta pris 30 dagar 189kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA