Fjärrkontrollsställ – Hållare för Fjärrkontroller

79kr

Lägsta pris 30 dagar 79kr.

Organisera ditt vardagsrum med vårt fjärrkontrollsställ – den perfekta hållaren för dina fjärrkontroller! Slipp leta efter fjärrkontrollerna under soffkuddarna eller bakom soffan. Med vår smarta och praktiska ställning kan du enkelt organisera och hålla reda på alla dina fjärrkontroller på ett ställe.

Detta fjärrkontrollsställ är tillverkat av svart plast, vilket gör det både hållbart och snyggt. Den är utformad för att passa de flesta typer av fjärrkontroller och har flera fack för att hålla dem separerade och lättillgängliga. Du kan enkelt placera stället bredvid din TV, på soffbordet eller var som helst där det är bekvämt för dig.

Slipp stressen och irritationen att leta efter fjärrkontrollerna när du vill byta kanal, justera volymen eller navigera genom dina favoritprogram. Med vårt Fjärrkontrollsställ har du alltid dina fjärrkontroller inom räckhåll och du kan njuta av att ha allt organiserat och prydligt.

Ge din TV-hörna en snygg och ordnad touch samtidigt som du sparar tid och undviker frustration. Beställ vår Fjärrkontrollsställ idag och gör ditt liv enklare och mer bekvämt!

Färg: Svart
Mått: ca 7x18cm
Hål: ca 5,5x3x5cm

Håll reda på dina fjärrkontroller
Hållare för alla typer av fjärrkontroller
Snygg och praktisk lösning

I lager

Fjärrkontrollsställ - Hållare För Fjärrkontroller
Fjärrkontrollsställ – Hållare för Fjärrkontroller

79kr

Lägsta pris 30 dagar 79kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA