1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Gul

59kr

Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem eller trädgård med denna gula ljusslinga. Denna batteridrivna slinga består av små, energieffektiva LED-lampor som ger en subtil och elegant glans.

Slingan är lätt att använda och installera – bara sätt i batterierna och placera den på den önskade ytan! Den levereras komplett med en praktisk på/av-knapp, så du kan slå på den när som helst för att skapa den perfekta stämningen.

Eftersom den är batteridriven kan den placeras var som helst i ditt hem, utan behov av en sladd eller tillgång till ett eluttag. Ljusslingan är lätt att använda med en enkel knapptryckning för att tända och släcka den.

Den lilla storleken på vår Mini LED Ljusslinga gör den också perfekt för dekoration vid olika tillfällen som bröllop, födelsedagsfester, baby showers eller andra speciella tillfällen.

LED-lamporna är extremt energieffektiva och har en lång livslängd, så du behöver inte oroa dig för att byta batterierna ofta. Batteridriften gör att du kan placera slingan var som helst utan att behöva tänka på eluttag eller sladdar.

Slingan är lätt att använda och installera. Den levereras komplett med en praktisk på/av-knapp och kräver inget verktyg för att montera den. Du kan enkelt forma slingan efter dina behov och fästa den på olika ytor som väggar, trädgrenar eller möbler.

Denna Mini LED-ljusslinga i gul är perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under fester och högtider, eller bara för att ge ditt hem en extra touch av färg och glans. Så om du vill skapa en avslappnad och mysig stämning eller bara vill lägga till lite extra liv till din inredning, är den här slingan det perfekta valet!

Färg: Gul

Längd: 1m

Antal lampor: 10st (per slinga)

Drivs av 2st CR2032-batterier (ingår)

Ljusslingan är IP65-certifierad (ej batterilådan).

Varm och inbjudande atmosfär
Batteridriven och enkel att använda
Perfekt för dekoration vid olika tillfällen

I lager

1m Mini Led Ljusslinga Batteridriven Gul
1m Mini LED Ljusslinga Batteridriven Gul

59kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA