Migränmössa – Huvudvärksmössa mot Migrän – Kylande Ögonmask

179kr

Har du någonsin drabbats av migrän och önskat att det fanns en enkel lösning för att lindra huvudvärken? Då har du hittat rätt! Denna migränmössa är designad för att ge omedelbar lindring och ge dig den avkoppling du behöver.

Med denna Migränmössa kan du enkelt minska intensiteten och frekvensen av dina migränattacker. Den kylande effekten hjälper till att lindra smärta och inflammation i huvudet, medan den mjuka och bekväma passformen ger dig en avkopplande upplevelse. Den är speciellt utformad med en innovativ kylande teknologi som hjälper till att minska inflammation och lindra smärta. Med denna migränmössa kan du snabbt kyla ner dina tinningar och din panna, vilket kan vara en riktig game changer när det kommer till migrän.

Förutom den kylande effekten, har vår mössa också en inbyggd ögonmask som hjälper till att blockera ut ljuset och skapa en mörk och lugn miljö för dina ögon. Detta kan vara särskilt användbart när du lider av ljuskänslighet under en migränattack.

Den här huvudvärksmössan är tillverkad av högkvalitativa material och är elastisk för att passa alla huvudstorlekar. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot, kan du använda denna migränmössa när som helst och var som helst.

Så säg farväl till dina migränbesvär och välkomna en smärtfri tillvaro med denna migränmössa!

Färg: Svart
Storlek: One-size, passar huvudstorlek ca 42-66cm (elastisk)
Mått: ca 18×11,5x2cm

Lindrar migrän
Kylande effekt
Blockerar ljus

I lager

Migränmössa - Huvudvärksmössa Mot Migrän - Kylande Ögonmask
Migränmössa – Huvudvärksmössa mot Migrän – Kylande Ögonmask

179kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA