Mobilhållare för Bord Flexibel Mobilarm med Klämma

129kr

Denna flexibla mobilhållare är den perfekta lösningen för att hålla din mobiltelefon på plats precis där du vill ha den. Med sin praktiska klämma kan den enkelt fästas på olika typer av bord och ytor.

Denna mobilhållare är utformad för att ge dig en optimal betraktningsvinkel på din mobilskärm. Du kan enkelt justera armens position och vinkeln för att få bästa möjliga visningsupplevelse. Det flexibla roterbara armen gör det också möjligt att enkelt byta mellan liggande och stående läge.

Tack vare dess robusta konstruktion kan du vara säker på att din mobiltelefon kommer att hållas säkert på plats. Den justerbara klämman ger ett stadigt grepp och förhindrar att mobilen glider eller faller av.

Denna mobilhållare är inte bara praktisk, den är också mycket användbar i olika situationer. Använd den när du tittar på filmer, videosamtalar, streamar, läser eller bara behöver ha din mobiltelefon inom räckhåll.

Så varför inte investera i denna flexibla och praktiska mobilhållare idag? Du kommer att uppskatta dess bekvämlighet och funktionalitet. Beställ idag och njut av enkelheten av att ha din mobiltelefon inom synhåll var du än är!

Färg: Vit
Längd: 80cm
Klämma Upp till 13cm

Flexibel mobilhållare
Optimal betraktningsvinkel
Robust konstruktion

I lager

Mobilhållare För Bord Flexibel Mobilarm Med Klämma
Mobilhållare för Bord Flexibel Mobilarm med Klämma

129kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA