Mobilhållare Cykel – Vattentät Cykelväska Mobil 5,5-7,4″

(2 kundrecensioner)

249kr

Mobilhållare Cykel – Passar alla telefoner mellan 5,5-7,4″

Universal mobilhållare för cykel med skydd för vatten, snö, sand, lera och smuts! Denna cykelväska har touch-funktion och skyddar din mobil i alla väder. Passar för mobiler upp till 7,4” och monteras enkelt på ett cykelstyre eller annat styre. Perfekt för att kunna ha GPS på sin cykel!

Robust konstruktion för att tåla alla väderlekar och tuffa tag under daglig användning. Byggd med standardfäste för cykelstyre och andra styren. Fullt roterbar i hela 360 grader för att kunna ha telefonen både horisontellt och vertikalt placerad på styret.

Fodralet passar för användning i vått väder, snö, regn och fuktiga miljöer men ej för full nedsänkning i vatten.

Kamerahål (skyddat) finns för att även kunna filma när fodralet används. Hål för laddkabel finns (påverkar fodralets skyddsklass om öppet).

Färg: Svart
Storlek: 5,5-7,4″
Passar telefoner ända upp till 7,4″, exempelvis: Samsung Galaxy S21 Ultra och iPhone 13 Pro Max

OBS. Fästet på väskan måste “klicka i” hållaren för att sitta fast. Detta gör du genom att du pressar fästet i skenan tills dess att den fastnar och sitter stadigt.

OBS. Då fodralet är universellt kan behöver olika telefoner placeras olika i fodralet för att exempelvis kamera ska fungera fullt ut. För vissa mobiler med flera olika kameror kan vidvinkelkamera tyvärr komma att bli skymd av fodralets kant.

I lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt