Uppladdningsbar EMS-Tränare Magtränare Biceps Rumpa Muskelstimulator

499kr

Få en starkare och mer väldefinierad kropp med vårt 3-pack EMS-tränare. Denna tränare riktar sig till magen, armarna, axlarna och benen, och hjälper dig att uppnå magrutor på ett enkelt och effektivt sätt.

Denna elektriska muskelstimulator är perfekt för hemmaträning eller när du är på språng, och den ger snabba och märkbara resultat. Tränaren är lätt att använda och har flera olika program för att maximera din träning. Du kan välja mellan 10 olika lägen och 20 intensitetsnivåer!

EMS-tekniken aktiverar dina muskler på ett djupare sätt än traditionell träning, vilket ger snabbare och imponerande resultat. Dessutom är tränaren smidig och portabel, så du kan använda den var som helst, när som helst.

Den är användarvänlig med separata enheter som har tydliga knappar för att styra intensiteten och välja träningsprogram. Dessutom har enheterna uppladdningsbara batterier så att du alltid kan ha dem redo att användas.

Om du vill ha en starkare och mer väldefinierad kropp är vårt 3-pack EMS-tränare det perfekta träningsverktyget för dig. Det kommer att hjälpa dig att snabbt och enkelt nå dina träningsmål, så att du kan känna dig starkare och mer självsäker än någonsin tidigare.

3st Tränare: 1x Magtränare och 2x Universaltränare
10 lägen, 20 intensitetsnivåer
10st tvättbara, återanvändningsbara gel-pads
Uppladdningsbar via USB

Färg: Röd

Starkare och väldefinierad kropp
Effektiv träning med snabba resultat
Smidig och portabel tränare

I lager

Uppladdningsbar Ems-tränare Magtränare Biceps Rumpa Muskelstimulator
Uppladdningsbar EMS-Tränare Magtränare Biceps Rumpa Muskelstimulator

499kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA