Klippbara Ringjusterare – Minska Storleken på Ringar 8-Pack

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Dessa ringjusterare är det perfekta verktyget för alla som vill justera storleken på sina ringar på ett enkelt och bekvämt sätt. De är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial, vilket gör dem mjuka, bekväma och lätta att använda. De är också hypoallergena och säkra att använda för personer med känslig hud.

Levereras i 2 olika färger och 4 olika storlekar. Längden på 10cm klipps enkelt till vilket gör att detta paket med ringjusterare räcker till ett stort antal ringar!

Storleksjusterarna är enkla att installera och tar bara några sekunder att sätta på plats. De är också lätta att ta bort om du vill ändra storleken på din ring senare. Olika färger och storlekar gör så du kan hitta den perfekta passformen för alla dina ringar.

Dessa ringjusterare är inte bara praktiska utan också diskreta och osynliga när de används. De kommer inte att ändra utseendet på din ring eller göra den mindre elegant, vilket gör dem till ett bra val för personer som vill bibehålla sin rings elegans och skönhet.

Dessa ringjusterare är en ekonomisk lösning för personer som vill anpassa storleken på sina ringar utan att behöva gå till en juvelerare eller köpa en helt ny ring. Med dessa ringjusterare kan du snabbt och enkelt justera storleken på dina ringar för att passa din stil och smak.

Storlekar: 
Platt 3,5x100mm
Rund 3,5x100mm
Platt 5x100mm
Rund 5x100mm

Högkvalitativt silikonmaterial
Enkla att installera och ta bort
Diskreta och osynliga när de används

I lager

Klippbara Ringjusterare - Minska Storleken På Ringar 8-pack
Klippbara Ringjusterare – Minska Storleken på Ringar 8-Pack

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA