Till Min Soulmate Gåvohalsband Hjärta Med Kort och Låda Silver

299kr

Upptäck det perfekta sättet att visa din kärlek och uppskattning med “Till Min Soulmate” gåvohalsbandet. Detta utsökta smycke är en symbol för det outtalade bandet mellan dig och din soulmate. Halsbandet kommer elegant presenterat i en vacker låda tillsammans med ett känslofullt kort, vilket gör det till en minnesvärd present för födelsedagar, årsdagar, eller bara för att visa din innerliga kärlek.

Material: Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt, hållbart rostfritt stål tillsammans med konstgjord diamant (kubisk zirkonia) som är skinande och allergivänligt.

Design: En tidlös design med en subtil och elegant berlock som passar för dagligt bruk eller speciella tillfällen.

Kortet: Ett hjärtligt kort med ett rörande meddelande som kompletterar halsbandet och förstärker budskapet om kärlek och samhörighet.

“Till min Soulmate. När jag säger att jag älskar dig mer, så menar jag inte att jag älskar dig mer än du älskar mig. Jag menar att jag älskar dig mer än alla dåliga dagar framöver. Mer än något bråk vi någonsin kommer att ha. Mer än något avstånd eller hinder, som någonsin skulle kunna komma emellan oss. Jag älskar dig mest av allt”

Lådan: Smycket levereras i en stilren låda som är redo att ges bort direkt, vilket gör den till en praktisk och sofistikerad presentförpackning. Du behöver endast trä halsbandet i hålen i det bakre skumgummiskyddet så hänger halsbandet snyggt och redo att ges bort!

Justering: Halsbandets längd kan justeras för att perfekt passa mottagarens hals och komfort.

Tillfällen: En fantastisk gåva för Alla hjärtans dag, födelsedagar, jubileum eller när du vill överraska någon speciell.

Med detta gåvohalsband kommer du att ge en ovärderlig gåva som bär på ett budskap om evig kärlek och djup anknytning.

Färg: Silver

Vackert gåvohalsband
Till din Soulmate
Vackert Glimrande halsband

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA