Förvaring för Ryggstöd – Ryggstödsficka för Barn i Bilen Organisatör

149kr

Håll din bil organiserad och snygg med vår förvaring för bilsäte. Denna praktiska organisatör är perfekt för att lagra allt från leksaker och snacks till skolböcker och elektronik, vilket gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla familjebilar. Den inbyggda hållaren för surfplatta eller ipad håller garanterat barnen lugna under längre bilturet!

Huvudfunktioner:

Stor Förvaringskapacitet: Med flera fickor i olika storlekar kan denna organisatör rymma en mängd olika föremål, vilket hjälper till att hålla din bil ren och ordnad.

Enkel Installation: Denna ryggstödsficka är enkel att fästa på baksidan av bilens säte med justerbara remmar, vilket gör installationen enkel och smidig.

Robust och Hållbar: Tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material, denna organisatör är designad för att tåla dagligt slitage och hålla dina saker säkert förvarade.

Universell Passform: Denna organisatör passar på de flesta bilsäten och är ett utmärkt sätt att hålla barnens saker organiserade på långa resor.

Lätt att Rengöra: Den vattentäta ytan gör att du snabbt och enkelt kan torka bort spill och smuts.

Mångsidig Användning: Perfekt för förvaring av ipad/surfplatta, barnens leksaker, böcker, snacks, drycker, pennor, anteckningsböcker, och mycket mer.

Denna ryggstödsficka är en perfekt lösning för att hålla din bil ordnad och fri från röra. Med enkel installation och robust konstruktion, är denna organisatör en pålitlig följeslagare på alla era familjeäventyr.

Färg: Svart

Levereras i 1-pack

Håll din bil organiserad och snygg
Stor förvaringskapacitet
Enkel installation

I lager

Förvaring För Ryggstöd - Ryggstödsficka För Barn I Bilen Organisatör
Förvaring för Ryggstöd – Ryggstödsficka för Barn i Bilen Organisatör

149kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA