5D Diamond Painting Diamantmålning Måne 30×20

89kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Komplett Diamond painting-set i storleken 20x30cm inklusive duk, pärlor och redskap. Allt du behöver för en komplett diamantmålning med ett vackert motiv!

Diamond painting är en fantastisk konstform som ger dig möjlighet att skapa unika och glittrande konstverk. Den här produkten består av en färdigt tryckt duk med en vacker måne och alla nödvändiga diamanter i olika färger och storlekar som du behöver för att fylla i bilden.

Diamond painting är en avkopplande och rolig hobby som passar för både vuxna och barn. Det är liknande korsstygn men i stället för tråd och nål använder du små, glittrande diamanter som du placerar på rätt plats på duken. Resultatet blir en imponerande konstverk som kan användas som inredningsdetalj eller ges bort som en personlig present.

Med denna diamantmålning med måne kan du skapa en vacker och mystisk månebild med skimrande färger som lyser upp natten. Diamanterna är gjorda av högkvalitativ akryl och har en perfekt rund form för att ge en maximal glans. De är också mycket enkla att applicera på duken med hjälp av en speciell penna och en uppsättning av klibbigt vax.

Produkten levereras med allt du behöver för att komma igång direkt, inklusive en färdigt tryckt duk, diamanter i olika färger och storlekar, en penna, vax och en bricka. Med diamond painting kan du njuta av timmar av avkoppling och skapa en vacker konstverk som kommer att bli en stolt del av din inredning eller en uppskattad present till någon du älskar.

Storlek: 20x30cm

Komplett Diamond painting-set
Skapa unika och glittrande konstverk
Perfekt för avkoppling och som personlig present

I lager

5d Diamond Painting Diamantmålning Måne 30x20
5D Diamond Painting Diamantmålning Måne 30×20

89kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA