Fingertränare Silikon – Handleds- och Grepptränare 4KG Blå

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Stärk dina fingrar, handleder och underarmbar, samt förbättra din fingerfärdighet med vår fingertränare i silikon. Denna träningsenhet är designad för att ge en effektiv och säker träning för dina fingrar, handleder och underarmbar, vilket kan vara särskilt användbart för musiker, idrottare och personer som behöver rehabilitering efter skador.

Produkten är tillverkad av slitstarkt silikonmaterial som erbjuder utmärkt seghet och elasticitet för långvarig användning. Med dess unika design, lägger du bara dina fingrar i silikonringarna ochsträcker ut dem för att stärka alla fem fingrar samtidigt. Detta bidrar till att förbättra fingerfärdigheten och öka flexibiliteten.

Denna fingertränare är liten och lätt att bära med dig överallt. Använd den när du arbetar, promenerar, eller när du bara vill ha en snabb träning. Den kan också lindra fingertrötthet efter långvarigt arbete vid tangentbordet. Perfekt för vuxna, personer som behöver handrehabiliteringsträning, eller fitnessentusiaster som vill förbättra sin handstyrka och fingerfärdighet.

Färg: Blå

Motstånd: 4kg

Passar: Lämplig för den som arbetar mycket med fingrarna, exempelvis på tangentbord, samt den som vill stärka fingrar och handleder.

Effektiv och säker träning för fingrar, handleder och underarmar
Tillverkad av slitstarkt silikonmaterial för långvarig användning
Liten och lätt att bära med sig överallt

I lager

Fingertränare Silikon - Handleds- Och Grepptränare 4kg Blå
Fingertränare Silikon – Handleds- och Grepptränare 4KG Blå

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA