Nackfläkt – Uppladdningsbar Portabel Fläkt med Nackrem Halsfläkt Vit

199kr

Upptäck den optimala lösningen för att hålla dig sval och skön under varma dagar med vår Nackfläkt. Denna portabla fläkt är utformad för att bäras runt halsen som en nackrem, vilket gör den till det perfekta valet för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Håll dig sval var du än går med vår professionella bärbara nackfläkt. Med en stilren design och solid struktur är denna fläkt perfekt för att använda både hemma eller på kontoret, samt när du är på språng.

Funktioner:

  • Portabel & Bekväm: Utformad för att vara lätt och bekväm att bära runt halsen. Långvarig komfort genom dagen tack vare dess ergonomiska design.
  • Kraftfull & Tyst: Levererar en stark flöde av kall luft, men fortfarande tyst nog att använda vid arbetsplatser, bibliotek, eller medan du sover.
  • Uppladdningsbart Batteri: Inbyggt uppladdningsbart batteri som ger upp till 6-10 timmars drifttid per laddning (beroende på hastighetsinställningen). Laddas lätt upp via USB-kontakt.
  • Tre Hastigheter: Tre olika hastighetsinställningar låter dig anpassa din svalka efter dina behov.

Den charmiga vita färgen ger denna nackfläkt ett modernt och stilrent utseende som passar alla klädstilar. Så oavsett om du promenerar i parken, jobbar i trädgården, tränar på gymmet eller bara slappnar av hemma kan du alltid njuta av en uppfriskande bris närhelst du behöver det med vår Nackfläkt.

Mått: ca 26x18cm

Batteri: 2000mAh

Färg: Vit

Portabel & Bekväm
Kraftfull & Tyst
Uppladdningsbart Batteri

I lager

Nackfläkt - Uppladdningsbar Portabel Fläkt Med Nackrem Halsfläkt Vit
Nackfläkt – Uppladdningsbar Portabel Fläkt med Nackrem Halsfläkt Vit

199kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA