2-Pack Solcell Trädgårdsbelysning med Markspjut RGB

249kr

Lägsta pris 30 dagar 299kr.

Dessa unika jellyfish solcellslampor är gjorda av högkvalitativ glasfiberplast som är korrosionsbeständig och har hög ljusgenomtränglighet. I trädgården ser det ut som om maneter simmar lekfullt i havet när vinden blåser!

Med 7 olika RGB-färger är dessa jellyfish solcellslampor en vacker trädgårdsdekoration som är speciellt vacker på natten. Dessa solcellslampor ger färg och charm med ljusa färger och skapar en romantisk atmosfär som uppskattas av både barn och vuxna.

Lamporna levereras med markspjut samt har inbyggda känsliga ljussensorer. Fäst lamporna i marken och låt de laddas automatiskt med solenergi under dagen, för att därefter tändas automatiskt när det blir mörkt. Denna trädgårdsbelysning kommer helt utan elräkning!

Med förbättrade solpaneler behöver dessa lampor endast laddas i 4-6 timmar under dagen och kan lysa i 8-12 timmar på natten. De har högre laddningseffektivitet och längre belysningstid.

Lamporna är vattentäta enligt IP65, så du behöver inte oroa dig för dåligt väder som regn, snö eller frost. Placera dem i din trädgård för att få en unik och lekfull känsla som barnen definitivt uppskattar!

Solcell: 2V/120mA polykristallin silikon
Batteri: 1.2V/600mAh Ni-MH batteri
1 LED
Laddtid: ca 6 timmar
Färg: RGB
IP-klassning: IP65
Material: Rostfritt stål (markspjut)
Höjd: ca 81cm

Levereras i 2-pack.

Högkvalitativ glasfiberplast
7 olika RGB-färger
Inbyggda ljussensorer
Lång batteritid
IP65 vattentät
Lätt att installera
Utsökt trädgårdsdekoration

I lager

2-Pack Solcell Trädgårdsbelysning med Markspjut RGB

249kr

Lägsta pris 30 dagar 299kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA