Selfielampa LED-Ring RBG med Stativ och Mobilhållare

229kr

Lägsta pris 30 dagar 249kr.

Skapa fantastiska bilder och videos med vår RGB Ring Light Selfie lampa! Denna lampa är precis vad du behöver för att fånga ögonblicken med perfekt belysning. Med inbyggd RGB-beslagning kan du enkelt välja mellan alla färger i regnbågen och skapa en unik atmosfär. Perfekt för live-streaming, tiktok och sociala medier!

Vår selfie-lampa är inte bara snygg och kompakt, den är också otroligt enkel att förflytta. Så oavsett om du vill använda den hemma, på resan eller i studion, kan du ha den med dig överallt. 

Fånga den perfekta vinkeln med vår roterbara ring light lampa. Med 360° rotation kan du justera lampan efter dina behov och skapa den mest fördelaktiga belysningen för dina bilder och videos.

Sluta leta efter det perfekta ljuset! Vår ring light lampa ger dig den optimala belysningen utan att behöva använda filter. Välj mellan flera olika ljuslägen för att hitta den perfekta belysningen som passar dig och dina behov. Steglös dimming och olika temperaturer!

Så se till att fånga dina bästa ögonblick med vår RGB Ring light selfie lampa. Skapa fantastiska bilder och videos med hjälp av den perfekta belysningen!

Flera olika lägen, så som fast ljus, blinkande samt color-spin läge! Välj mellan olika färger eller varmt/kallt vitt sken för dina selfies. Alla färger är dimbara!

Storlek: 10″
Material: ABS
16 Färger RGB. 3000-6000k+RGB
360 grader roterbar samt justerbar vinkel med flexibel mobilhållare och universalfäste.
Drivs via USB. Levereras tillsammans med mobilhållare och skrivbordsstativ. Styr färger och temperatur via fjärrkontroll på strömkabeln.

Skapa fantastiska bilder
Enkel att förflytta
Steglös dimming och olika temperaturer

I lager

Rbg Selfielampa Led Ring Light Stativ Och Mobilhållare
Selfielampa LED-Ring RBG med Stativ och Mobilhållare

229kr

Lägsta pris 30 dagar 249kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA