RBG Selfie Lampa Clip-On LED Ring Light för Mobiltelefon

79kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Streamarens bästa vän! Fånga ögonblicken med stil och färg med vårt fantastiska Selfie-ringljus! Med mer än 20 olika färglägen kan du ge dina bilder och videor den perfekta färgkicken. Och det bästa av allt? Selfie-ljuset passar perfekt till din mobiltelefon, webkamera eller bärbara dator!

Passar alla mobiltelefoner och bärbara datorer! Klämman på Selfie-ringljuset är utrustad med en mjuk remsa som skyddar din enhet från repor när du använder den. Du behöver bara fästa lampan på din telefon, dator eller laptop och du är redo att skapa magiska bilder och videor!

Men vårt Selfie-ringljus är inte bara perfekt för selfies. Det kan även användas som fyllningsljus när du fotograferar föremål eller som sminklampa när du gör dig i ordning framför spegeln. Och varför inte göra festen ännu roligare genom att använda lampan som en discolampa?

Oavsett om du vill ha den perfekta belysningen för dina selfies eller om du vill utforska nya kreativa möjligheter, så är vårt Selfie-ringljus det ultimata tillbehöret för dig. Beställ idag och ge dina bilder och videor en färgsprakande touch!

Flera olika lägen, så som fast ljus, blinkande samt color-spin läge! Välj mellan olika färger eller dimbart vitt ljus för dina selfies. 

Storlek: 8,5cm diameter
Material: ABS
25 RGB LED, 36 Vita LED
16 Färger RGB
Clip-on mobilfäste.
Uppladdningsbar via Micro-USB. 1 knapptryck för vita färger, håll in knappen för RGB-läge (knapptryck för att byta färg).

Mått: 85x85x35mm
Vikt: ca 36g
Färg: Vit

Fånga ögonblicken med stil och färg
Passar alla mobiltelefoner och bärbara datorer
Utforska nya kreativa möjligheter

I lager

Rbg Selfie Lampa Clip-on Led Ring Light För Mobiltelefon
RBG Selfie Lampa Clip-On LED Ring Light för Mobiltelefon

79kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA