Smart Hållningsväst med Påminnelse för Bättre Hållning

(2 kundrecensioner)

349kr 199kr

Smart Hållningsväst som påminner dig att bibehålla en korrekt hållning med rygg och axlar i rätt position. Denna ryggväst hjälper dig att förebygga ryggproblem samt att få en rak och snygg hållning!

Kommer du på dig själv med dålig hållning efter en stund i soffan eller framför datorn? Låt vår smarta hållningsväst påminna dig. Med en styrenhet som vibrerar då den märker av att din hållning försämras kommer du att bli påmind av att något vibrerar på ryggen. Räta till din hållning, och vips så slutar det!

Styrenheten har ett inbyggt batteri och laddas enkelt med medföljande kabel. 

Denna smarta ryggväst är tillverkad i ett behagligt stretchmaterial för ökad komfort och kan användas både utanpå och under kläder. Hållningsstödet träs enkelt över en arm i taget för att sedan dras åt med spännena. Passar utmärkt att använda på såväl arbetet som hemma.

Storlek: One Size (justerbara spännen, passar kroppsvikt mellan ca 20-90kg)

Hållningsvästens storlek kan uppfattas som liten tills dess att den är påtagen korrekt, detta på grund av att den är till för att “tvinga” din kropp in i rätt hållning. Vi ber er därför att ta hänsyn till detta då västen tas på (trä över en arm/axel i taget).

Färg: Vit
Material: Nylon och Spandex
Laddas enkelt med medföljande kabel.

I lager

Smart Hållningsväst med Påminnelse för Bättre Hållning

349kr 199kr

1-3 dagar Leverans
Fri frakt över 300kr (39kr)
100 dagars öppet köp

1-3 dagar Leverans
Fri frakt över 300kr (39kr)
100 dagars öppet köp