Bli Längre Sulor

Visar alla 5 resultat

Öka din längd med en Bli Längre Sula!

I vårt sortiment hittar du sulor för att öka din längd med allt mellan 0,5-7cm!


Billiga Bli Längre Sulor – Skoinlägg för Extra Längd!


Shoppa vårt stora utbud av bli längre sulor! En Bli-Längre-Sula är en sula eller ett hälinlägg som placeras i dina skor och gör dig flera centimeter längre utan att det syns att du använder dem. Våra Innersulor är unisex och levereras i en storlek som passar alla. Sulorna är universala och kan klippas till för att passa i dina skor om det behövs. Längden sitter i hälen av sulan och den övriga delen hjälper till att hålla inlägget på plats i skon så att det inte glider omrking. Alla våra sulor passar perfekt i nästan alla typer av skor, speciellt sneakers och vardagsskor.

Det är vanligt att önska att man var några centimeter längre och en bli längre sula kan då vara en snabb och enkel lösning. Den är lätt att använda och kan när som helst tas ut ur skon utan några som helst komplikationer. Dem flesta av våra sulor kommer med flera lager vilket låter dig välja hur många centimeter du vill öka din längd, och kan också användas för att gradvis vänja dig vid att ha sulorna i dina skor.

Alla sulor kan enkelt klippas till för att få önskad storlek. Dem passar således till både damskor och herrskor. Sulorna har ofta också stötdämpande egenskaper som gör din gång lätt och ledig. Likt vanliga ortopediska innersulor hjälper dem även till att förbättra hållning då dem kan användas i varddagsskor som ofta har platta sulor.