EMS Tens Massage Stela Muskler Elektronisk Muskelstimulator

249kr

Denna massageapparat erbjuder djupgående muskelavslappning och lindring av smärta och spänningar i exempelvis nacke, axlar och övriga delar av kroppen. Massageapparaten använder sig av EMS-teknologi (elektrisk muskelstimulering) för att leverera en massage som är skonsam och effektiv.

Med denna tens-stimulator kan du enkelt och effektivt lindra spänningar och ömma muskler. Det är en bärbar enhet som är enkel att använda och kan hjälpa till att minska smärta och öka cirkulationen i kroppen. Produkten är lätt att använda och kan anpassas efter dina behov. Det finns flera olika intensitetsnivåer och massagelägen att välja mellan, så du kan hitta den inställning som fungerar bäst för dig.

Massageapparaten är utformad med en ergonomisk design som passar perfekt för nacke och axlar, och den är enkel att använda med bara ett knapptryck. Den har flera massagemoduler, inklusive tryckmassage, akupressurmassage och slagmassage, som tillsammans skapar en behaglig och avslappnande upplevelse. Den har också en lättläst LCD-skärm som visar information om inställningarna.

Denna muskelstimulator är ett utmärkt val för personer som lider av spänningar, ömma muskler och smärta. Det är också en perfekt enhet för personer som är aktiva och vill minska risken för skador eller förbättra sin återhämtning efter träning. Den passar även dig som lider av nack- och axelsmärtor, muskelspänningar eller bara vill ha en avslappnande massage efter en lång dag.

Maskinen är lätt att använda, du behöver bara sätta kuddarna på den del av kroppen där du vill ha massage och sedan styra massagestyrkan med knapparna på maskinen. Det finns flera olika intensitetsnivåer att välja mellan så du kan anpassa behandlingen efter dina behov.

Apparaten drivs av tre AAA-batterier, vilka inte ingår i paketet. Den är också mycket portabel, med en storlek på 153x70x28 mm, vilket gör den enkel att ta med på resor eller använda hemma.

Mått: 153x70x28mm

Drivs av 3x AAA-batterier (ingår ej).

Djupgående muskelavslappning
Effektiv lindring av smärta och spänningar
Anpassningsbar intensitet och massagelägen

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA