Resin Rose Roller och Gua Sha Set Ansiktsverktyg

129kr

Få en naturlig och strålande hud med vårt Resin Gua Sha roller set! Denna fantastiska uppsättning är perfekt för att förbättra din skönhetsrutin och ge din hud den kärlek den förtjänar.

Våra Gua Sha verktyg är tillverkade av högkvalitativt resin som är skonsamt mot huden och samtidigt hållbart nog för att användas dagligen. Med dess speciella form och textur kan du enkelt massera ansiktet, vilket hjälper till att öka blodcirkulationen och främja lymfdränering. Detta kan bidra till att minska svullnad, minska fina linjer och ge dig en fastare och mer ungdomlig hudton.

Detta Resin Gua Sha set kommer med två olika storlekar för att passa olika områden i ditt ansikte. Med verktygen kan du nå både svåråtkomliga områden som runt ögonen och näsan, samt områden som kinder, nacke och panna.

Ge din hud lite extra kärlek och njut av den avkopplande känslan av Resin Gua Sha roller set. Beställ ditt set idag och upplev resultaten själv!

Med dessa ansiktsverktyg kan du massera ansiktet för att lugna stressad och trött hy samt för ökad lyster. Med hjälp av stenen och rollern kan du stimulera lymfsystemet och hjälpa kroppen att öka blodcirkulationen samt minska puffighet i ansiktet.

Färg: Rosa

Material: Resin

Naturlig och strålande hud
Tillverkad av skonsamt och hållbart resin
Passar olika områden i ansiktet

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA