Ögonbrynstrimmer Uppladdningsbar Hårborttagning Epilator

99kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Få perfekta ögonbryn och ta bort oönskad ansiktsbehåring med vår elektriska ögonbrynstrimmer för kvinnor. Denna trimmer är designad för att ge dig precision och kontroll när det gäller att forma och trimma ögonbryn och ansiktshår.

Vår elektriska ögonbrynstrimmer för kvinnor är tillverkad av högkvalitativa material vilket ger hållbarhet och långvarig användning. Trimmern är utformad för att vara enkel att använda och ger dig möjlighet att forma och trimma dina ögonbryn med precision och noggrannhet.

Med sin kompakta storlek och lätta vikt är vår ögonbrynstrimmer enkel att bära med sig och använda var som helst. Den passar perfekt i fickan eller handväskan, vilket gör det bekvämt att ha den till hands när du behöver en snabb uppdatering av dina ögonbryn eller ansiktsbehåring. Det uppladdningsbara batteriet laddas enkelt med medföljande usb-kabel.

Ge dig själv det perfekta verktyget för att ta hand om dina ögonbryn och ansiktshår. Beställ vår elektriska ögonbrynstrimmer för kvinnor idag och upplev enkelhet, bekvämlighet och precision när det gäller att skapa vackra ögonbryn och få bort oönskad ansiktsbehåring.

Färg: Vit/Guld
Vikt: ca 62g

Levereras tillsammans med laddkabel.

Perfekta ögonbryn och ansiktsbehåring
Högkvalitativa material för hållbarhet
Kompakt och lätt att bära med sig

I lager

Ögonbrynstrimmer Uppladdningsbar Hårborttagning Epilator
Ögonbrynstrimmer Uppladdningsbar Hårborttagning Epilator

99kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA