2-i-1 Uppladdningsbar Epilator Ögonbrynstrimmer

149kr

Få dina ögonbryn att se fantastiska ut med vår 2-i-1 uppladdningsbara mini epilator och ögonbrynstrimmer! Denna smarta och praktiska produkt kommer att hjälpa dig att forma och trimma dina ögonbryn på ett snabbt och smidigt sätt.

Med denna epilator kan du enkelt ta bort oönskad hårväxt runt exempelvis dina ögonbryn, vilket ger dig ett rent och väldefinierat utseende. Den portabla storleken gör den perfekt att ha med sig överallt, så du kan alltid se fantastisk ut, oavsett var du befinner dig.

Med sin kompakta storlek och lätta vikt är vår ögonbrynstrimmer enkel att bära med sig och använda var som helst. Den passar perfekt i fickan eller handväskan, vilket gör det bekvämt att ha den till hands när du behöver en snabb uppdatering av dina ögonbryn eller ansiktsbehåring. Ögonbrynstrimmern är också uppladdningsbar, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att köpa batterier. Den har en lång batteritid, så du kan använda den under en längre tid innan du behöver ladda den igen. Det uppladdningsbara batteriet laddas enkelt med medföljande usb-kabel.

Denna mini epilator är det perfekta verktyget för att ta bort oönskad kropps- och ansiktsbehåring på språng. Tack vare det utbytbara huvudet passar redskapet lika bra till ögonbrynen som för att raka andra delar av kroppen, inklusive ben, armhålor och bikinilinjen. Genom att dra ut hårstråna från roten ger epilatorn en längre hårfri period jämfört med rakning.

Färg: Roséguld/Regnbågsfärgad

Levereras tillsammans med laddkabel och internationell instruktionsbok.

2-i-1 Uppladdningsbar Epilator Ögonbrynstrimmer
Forma och trimma ögonbrynen snabbt och smidigt
Portabel och uppladdningsbar för användning överallt

I lager

2-i-1 Uppladdningsbar Epilator Ögonbrynstrimmer
2-i-1 Uppladdningsbar Epilator Ögonbrynstrimmer

149kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA