Pop-up Korthållare med RFID Skydd PU Läder Svart

129kr

Svart läder pop-up korthållare med RFID skydd. Denna stilfulla och praktiska korthållare är perfekt för att organisera dina kort på ett säkert sätt. Dess eleganta design ger den en modern och sofistikerad look.

Med denna pop-up uorthållare kan du enkelt organisera dina kort på ett snyggt och smidigt sätt. Den har en smart pop-up-funktion som gör det enkelt att komma åt dina kort när du behöver dem. Med bara ett enkelt tryck på knappen, poppar korten upp för enkel åtkomst. Du slipper krånglet med att leta efter rätt kort i en rörig plånbok!

Denna korthållare är utrustad med RFID-skydd, vilket effektivt blockerar skanning av dina kortinformation. Du kan känna dig trygg med att dina personuppgifter är säkra.

Korthållare är utformad för att vara kompakt och lätt, vilket gör den idealisk att bära med sig i fickan eller i väskan. Den har plats för hela 6 kort. Dessutom har korthållaren även vanliga fack (för exempelvis körkort) samt en sedelklämma på insidan. 

Korthållaren är tillverkad av högkvalitativt svart PU-läder som ger den en elegant och sofistikerad look. På insidan finns en korthållare av aluminium, vilket ger den hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage. Den är också lätt och smidig att bära med sig i fickan eller väskan utan att ta upp för mycket plats.

Så om du vill ha en stilfull och bekväm lösning för att hålla dina kort organiserade och skyddade, då är denna pop-up korthållare det perfekta valet för dig!

Färg: Svart utsida (PU-läder) / Silver korthållare (aluminium)
Storlek: ca 9,5x6x5x1,5cm
Vikt: ca 80g

Stilfull och praktisk korthållare
RFID-skydd för säkerhet
Kompakt och lätt att bära

I lager

Pop-up Korthållare Med Rfid Skydd Pu Läder Svart
Pop-up Korthållare med RFID Skydd PU Läder Svart

129kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA