Kolfiber Pop-up Korthållare med RFID Skydd PU Svart

129kr

Kolfiber pop-up korthållare med RFID skydd av svart PU-läder. Denna stilfulla och praktiska korthållare är perfekt för att organisera dina kort på ett säkert sätt. Dess eleganta design i kolfiber ger den en modern och sofistikerad look.

Vår korthållare är utrustad med RFID-skydd, vilket betyder att den effektivt blockerar oönskade skanningar och skyddar dina kort från elektronisk stöld. Du kan vara säker på att dina kortuppgifter förblir skyddade och trygga.

Det praktiska pop-up-systemet gör det enkelt att komma åt dina kort när du behöver dem. Med bara ett enkelt tryck på knappen, poppar korten upp för enkel åtkomst. Du slipper krånglet med att leta efter rätt kort i en röra av plånboksfack.

Pop-up korthållaren har plats för hela 6 kort. Dessutom har korthållaren även vanliga fack (för exempelvis körkort) samt en sedelklämma på insidan.

Vår korthållare är tillverkad av högkvalitativa material, med en utsida av PU-läder och en korthållare av aluminium, vilket ger den hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage. Den är också lätt och smidig att bära med sig i fickan eller väskan utan att ta upp för mycket plats.

Så om du vill ha en stilfull och bekväm lösning för att hålla dina kort organiserade och skyddade, då är vår kolfiber pop-up korthållare det perfekta valet för dig!

Färg: Svart kolfiber utsida (PU-läder) / Silver korthållare (aluminium)
Storlek: ca 9,5x6x5x1,5cm
Vikt: ca 80g

Stilfull och praktisk korthållare
Effektivt RFID-skydd för dina kort
Enkel åtkomst med pop-up-system

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA