Universalt Sportarmband Fodral Träningsarmband för Mobiltelefon

99kr

Universalt sportarmband för de flesta smartphones (upp till 5,5″ skärm) med inbyggt reflexkant för att synas bra i mörker.

Slipp ha telefonen hoppandes i fickan! Perfekt för cykling, jogging, promenader eller annan träning. Skyddar även telefonen från skador, repor och smuts. Den genomskinliga designen ger full tillgång till skärmen och telefonens funktioner.

Justerbar One-size storlek som enkelt anpassas efter alla armstorlekar med starkt fästande kardborreband. Armbandet har en inbyggd nyckelhållare för att slippa ha föremål i fickorna samt för att undvika att tappa nyckeln. Hål för att kunna använda hörlurar finns.

Sportarmband/Träningsarmband för de flesta mobiltelefoner tillverkat av det flexibla materialet neopren som ofta används i träningssammanhang på grund av att det är mjukt, skönt och hållbart. Perfekt för att bära din smartphone säkert på armen!

– Passar till: De flesta telefoner (upp till 5,5″ skärm), så som iPhone 5, 6, 7, 8 och X (samt plus-modeller), Samsung Galaxy S7, S8, S9
– Vattenresistent (Regn, inte bad)
– Inbyggt nyckelfack samt reflexkant
– Justerbar storlek
– BPA-fritt

Färg: Svart

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt