Magnetiskt Myggnät För Dörr – Myggnätsdörr med Magnet 210x100cm Svart

169kr

Håll insekter borta och låt den friska luften in med vårt Magnetiska Myggnät för Dörr. Med måtten 210x100cm, är denna smarta lösning idealisk för att skydda ditt hem från mygg, flugor och andra irriterande insekter.

Huvudfunktioner:

  1. Effektivt Insektsskydd: Myggnätet är designat för att effektivt hålla mygg och andra irriterande insekter borta från ditt hem, samtidigt som det tillåter frisk luft att cirkulera.

  2. Magnetisk Förslutning: Nätet är utrustat med magnetiska remsor som automatiskt stänger nätet bakom dig, vilket gör det lätt att gå in och ut utan att behöva använda händerna.

  3. Lätt Installation: Myggnätet är enkelt att installera och passar de flesta dörrstorlekar upp till 210x100cm. Inga verktyg behövs, fäst enkelt med medföljande nålar.

  4. Hög Kvalitet: Tillverkat av slitstarkt material som är utformat för att tåla regn och vind, vilket gör det idealiskt för både inomhus- och utomhusbruk.

  5. Pet-Friendly: Det magnetiska förslutningssystemet gör det lätt för dina husdjur att komma och gå som de vill, samtidigt som det håller insekterna ute.

Vårt Magnetiska Myggnät för Dörr är ett utmärkt sätt att njuta av en insektsfri tillvaro i hemmet. Med dess lättanvända design och effektiva skydd är det ett oumbärligt tillbehör för varje hem under myggsäsong.

Färg: Svart
Mått: 210x100cm

Effektivt Insektsskydd
Magnetisk Förslutning
Pet-Friendly

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA