Hårtorkshållare Självhäftande Förvaring för Hårtork Mobilhållare

109kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Håll ditt badrum snyggt och organiserat med vår Självhäftande Förvaring för Hårtork. Designad för att skapa en särskild plats för din hårtork, denna förvaring hjälper till att hålla ditt badrum rent och fritt från onödigt rörigt. Kan även användas för att hålla mobiltelefonen!

  1. Snygg Organisation: Denna förvaring för hårtork skapar en dedikerad plats för din hårtork, vilket bidrar till att hålla ditt badrum ordentligt och utan rörig sladd.

  2. Självhäftande Installation: Den självhäftande designen gör installationen till en lek – inget behov av borrning eller skruvar. Bara rengör ytan, ta av skyddspapperet, klistra på och du är klar!

  3. Robust & Pålitlig: Denna förvaring är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Det självhäftande materialet är starkt och håller förvaringen säkert på plats.

  4. Universell Passform: Passar de flesta standardstorlekarna på hårtorkar, vilket gör den till en praktisk lösning för alla badrum.

  5. Elegant Design: Dess minimalistiska och moderna design passar in i alla badrumsinredningar, vilket ger en stilren och funktionell touch.

Med vår Självhäftande Förvaring för Hårtork kan du njuta av ett mer organiserat och stilfullt badrum. Dess lätta installation och robusta design gör den till en utmärkt lösning för alla som vill skapa en mer strömlinjeformad och effektiv badrumsmiljö.

Storlek: ca 14,5×6,5×8,5cm

Färg: Svart

Snygg organisation
Självhäftande installation
Robust & pålitlig

I lager

Hårtorkshållare Självhäftande Förvaring För Hårtork Mobilhållare
Hårtorkshållare Självhäftande Förvaring för Hårtork Mobilhållare

109kr

Lägsta pris 30 dagar 109kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA