Aroma Diffuser Luftfuktare med Flammande Sken

399kr

Skapa en lugn och avkopplande atmosfär i ditt hem med vår fantastiska aroma diffuser luftfuktare med flammande sken. Denna eleganta luftfuktare är inte bara praktisk, den är också en stilfull inredningsdetalj som kommer att ge ditt rum en mysig touch.

Med hjälp av den senaste teknologin sprider denna diffuser en underbar doft i luften samtidigt som den tillför fukt till rummet. Du kan välja mellan olika eteriska oljor för att skapa din egen personliga atmosfär och njuta av de härliga aromerna som sprids runt i rummet.

Det unika med vår Aroma Diffuser är det flammande skenet som ger en extra dimension till din upplevelse. Det skapar en lugnande och avslappnande atmosfär, perfekt för att stressa av efter en lång dag eller för att skapa en mysig stämning under en romantisk kväll.

Med sin stilrena design passar denna luftfuktare perfekt in i vilket rum som helst. Placera den på ditt nattduksbord, i vardagsrummet eller på kontoret för att skapa en fridfull atmosfär. Den är också en perfekt presentidé till någon som behöver lite extra avkoppling i sitt liv.

Så ge dig själv eller någon du bryr dig om förmånen av en avkopplande och doftande atmosfär med denna luftfuktare. Beställ idag och låt den förvandla ditt hem till en fristad av lugn och ro.

Denna diffuser kräver inget bomullsfilter. Du droppa enkelt din favoritolja direkt i vattnet för doft. Med ett inbyggt smart chip är denna diffuser både enkel och säker att använda. Den stänger automatiskt av sig själv när vattnet tar slut vilket ger dig en bekymmersfri upplevelse.

Med en kapacitet på 130ml och en sprutvolym på 15-20ml/h kan du njuta av aromaterapin i 6-9 timmar i sträck. Certifierad enligt CE, RoHS och FCC-standarder, kan du vara säker på att denna diffuser uppfyller höga kvalitetskrav. 

Storlek: ca 78x135mm
Vikt: ca 182g
Kapacitet: 130ml
Fuktar ca 15-20ml/h
Drivs via medföljande USB Type-C kabel. Internationell instruktionsbok ingår.

Skapa lugn och avkoppling
Stilfull inredningsdetalj
Bekymmersfri upplevelse
Aroma Diffuser Luftfuktare Med Flammande Sken
Aroma Diffuser Luftfuktare med Flammande Sken

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA