Visar alla 8 resultat

Billiga Bagagetags i många olika modeller! Här hittar du vårt stora utbud av snygga och roliga bagagetaggar som hjälper dig att enkelt hitta din resväska!


Köp bagagetaggar billigt på Megabilligt.se, vi har ett stort utbud och låga priser! Alla älskar vi att resa, men tyvärr så kan bagage ibland försvinna på villovägar under resan. Med en bra och synlig bagagetag kan din väska lättare hitta tillbaka till dig ifall den skulle försvinna. Våra bagagetaggar är även bra för att du lätt ska kunna se din väska när det är dags att hämta den på flygplatsens bagageband! Ta det säkra före det osäkra och märk din väska med en adresslapp innan du drar iväg på resa eller semester.

Bagagetaggar är inte bara bra på det viset att en väskas ägare snabbt kan identifieras genom adresslappen, om du köper en ovanlig adresshållare till din väska syns den även extra bra på flygplatsen. Känn snabbt igen din väska när den ramlar ner på bandet i bagagekarusellen och hinn ut före alla andra! Föredrar du en snygg bagagetag i läder har vi dessa i flera olika färger, annars har vi även många roliga bagagetaggar i starka färger och mönster som verkligen står ut!