Visar alla 8 resultat

Billiga Bagagetags i många olika modeller!

Här hittar du vårt stora utbud av snygga och roliga bagagetaggar som hjälper dig att enkelt hitta din resväska!


Bagagetags hjälper dig att hitta ditt bagage

Köp bagagetaggar billigt på Megabilligt.se, vi har ett stort utbud och låga priser! Alla älskar vi att resa, men tyvärr så kan bagage ibland försvinna på villovägar under resan. Med en bra och synlig bagagetag kan din väska lättare hitta tillbaka till dig ifall den skulle försvinna. Våra bagagetaggar är även bra för att du lätt ska kunna se din väska när det är dags att hämta den på flygplatsens bagageband! Ta det säkra före det osäkra och märk din väska med en adresslapp innan du drar iväg på resa eller semester.

Stort utbud billiga Bagagetaggar

I vårt stora sortiment billiga bagagetaggar hittar du garanterat en som passar din smak. Gör du inte det kan du givetvis kontakta vår kundtjänst med önskemål, vi är alltid intresserade av att höra vad våra kunder vill se i vår butik!

Bagagelappar och Bagagebrickor för Adress

Om din väska mot all förmodan skulle råka försvinna under resan så är det bra om din adress och dina kontaktuppgifter finns med på en bagagebricka. Detta ökar då chansen att du kan få väskan tillbaka av den som hittat den. En bagagelapp är en billig försäkring för din väska. Se till att den sitter fast ordentligt och är synlig, samt att alla väsentliga uppgifter finns med på den.

Fördelar med en Adresslapp för Resväska

Bagagetaggar är inte bara bra på det viset att en väskas ägare snabbt kan identifieras genom adresslappen, om du köper en ovanlig adresshållare till din väska syns den även extra bra på flygplatsen. Känn snabbt igen din väska när den ramlar ner på bandet i bagagekarusellen och hinn ut före alla andra! Föredrar du en snygg bagagetag i läder har vi dessa i flera olika färger, annars har vi även många roliga bagagetaggar i starka färger och mönster som verkligen står ut!

Roliga Bagagetaggar

Bagagetaggar med roliga former, motiv och färger står ofta ut och gör det lättare att hitta din resväska på flygplatsen. I vårt stora utbud roliga bagagetaggar kan du lätt hitta någon som passar perfekt för dig och din reskväska. Varför inte köpa matchande för hela familjen? Då hittar ni garanterat era väskor lätt på bagagebandet!

Minimalist? - Stilig Bagagetag i Läder!

Föredrar du en mer minimalistisk och klassisk look har vi även snygga adresslappar i läder. Dessa passar bra på både resväskor och handbagage så som trunkar, weekendbags och liknande. Vi har bagagetaggar i läder i många olika färger och former, vårt utbud växer också ständigt!